Slush 1.12.2017

 

slush1

Kommentteja Slushista

Päätapahtuma oli erittäin mielenkiintoinen. Olisin halunnut kauemmin päästä kiertämään tapahtumassa. Tiimimme voitti UPMn haasteen. Haasteessa piti perustella, miksi UPM pitäisi investoida joko Suomeen tai Viroon. (Joonas Virtanen)

Koko tapahtuma aivan priimaa. Youthissa vahva aloitus hyvillä avajaispuheilla, ja etenkin Orekin puhe teki vaikutuksen. Workshoppien parissa puuhaaminen oli loistavaa, nopeatempoisuuden, hauskojen tehtävien ja hyvän tiimihengen ansiosta. Koko tapahtumassa oli koko ajan yllä loistava yrittäjähenkisyys ja antoisaa juttuseuraa löytyikin paljon.

Itse Slush -tapahtuma oli kaiken hypen arvoinen. Huikeiden puheiden ja haastattelujen ohessa, kuten Oneplussan Carl Pein, keskusteluja ja keskustelukumppaneita löytyi joka lähtöön ja tarpeeseen. Sain arvokkaita neuvoja ja muutenkin antoisaa keskustelua.Huikea tapahtuma, ehdottomasti ensi vuonna uudestaan. (Leevi Jäkälä)

Slush oli kokonaisuutena ainutlaatuisen hieno ja inspiroiva! Slush Youth valmensi intensiivisesti pitchaukseen ja ryhmätyöskentelyyn, ja vastaavanlaista tunnelmaa tuskin löytää muualta.

Ryhmäni palkittiin Sitran workshopista Circular Economy ja konseptini oli kodinkoneiden leasing-palvelut. (Tuomas Toropainen)

Minun mielestäni parasta sluhsissa oli se fiilis… Jotenkin niin kansainvälinen ja edistynyt meininki. Aluksi kunnossa tsemppi puheet ja sitten päästiin oikeasti miettimään oikeita ongelmia ja ratkaisuja niille. Ihan paras päivä Ø3dÞ31’64þ0f (Jere Rannikko)